Özel eğitim öğrencileriyle bir araya geldi

Özel eğitim öğrencileriyle bir araya geldi
‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ programında özel eğitim öğrencileriyle bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle ve öğretmenlerle yakından ilgilenerek onlarla uzun süre sohbet etti.

Samsun’un en kapsamlı engelsiz yaşam parkını ilçeye kazandırdıklarını vurgulayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Engelli vatandaşlarımız için özel olarak tasarladığımız spor alanlarının ve oyun gruplarının yer aldığı, şehrimizin en kapsamlı engelsiz parkı olma özelliğini taşıyan Uladağ Engelsiz Sosyal Yaşam Parkımızı ilçemize kazandırdık. Engelli vatandaşlarımız, parkımızda oluşturduğumuz alanlarda tekerlekli sandalye başta olmak üzere yardımcı ekipmanlarıyla güvenli bir şekilde spor yapabiliyor. Dinlenme alanlarında aileleriyle birlikte vakit geçiriyor. Engelli vatandaşlarımız, engelli bireylerin rahatlıkla, güvenli bir şekilde kullanabileceği oyun ve spor grupları ile donattığımız parkımızda gönüllerince vakit geçiriyor” dedi.

canik-bld-haber-01-12-2023-3.jpeg

İlçedeki engelli vatandaşların ihtiyaç takiplerini düzenli olarak gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizdeki engelli vatandaşlarımıza yönelik desteklerimizi aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza, akülü ve manuel tekerlekli sandalyeleri evlerinde teslim ediyoruz. Tekerlekli sandalyelerin periyodik bakımlarını ve onarımlarını da ekiplerimizle birlikte yapıyoruz. Ayrıca, engelli vatandaşlarımızı düzenli olarak evlerinde ziyaret ederek ihtiyaç takiplerini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri ve ekiplerimiz tarafından belirlenen ihtiyaçları süratle hazırlayıp kendilerine teslim ediyoruz” ifadelerini kullandı.

canik-bld-haber-01-12-2023-2.jpeg

Programa, Canik Kaymakamı Vehbi Bakır, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, Canik İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Serdar Pars, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.