Özden : ‘Gençlerimiz İçin Çalışıyoruz’

Özden : ‘Gençlerimiz İçin Çalışıyoruz’
Ak parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden, seçim çalışmalarına Atakum İlçesinde devam etti. Vatandaşlarla konuşan Özden, üniversite öğrencileriyle sohbet etti.

Ak parti hükümeti zamanında üniversite öğrencilerinin barınma sorunlarını çözdüklerini belirten Özden, ‘Samsunda 2002 yılında 4 bin 272 olan yatak sayısını 12 yılda 9 bin 828’e çıkardık.  Gençlerimiz lüks odalarda her türlü konfor içinde yaşıyorlar’ dedi.

Seçim çalışmaları için Atakum ilçesine giden Ak parti Milletvekili adayı Kamuran Özden vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. Özden, üniversite öğrencileriyle sohbet ederek,  Samsun’da üniversite öğrencilerinin yurt sorunu yaşamadığını dile getiren Kamuran Özden, ‘Ak parti olarak hedefimiz 2023, 2053 ve 2071 olarak açıkladık. Çünkü gençliğe yatırım yapıyoruz. Spor kompleksleri ve gençlik merkezleri yapıyoruz. Üniversite öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için yurtlar açıyoruz. Samsun’da 2002 yılında 4 bin 272 olan yatak sayısını 12 yılda 9 bin 828’e çıkardık.  Gençlerimiz lüks odalarda her türlü konfor içinde yaşıyorlar. Önümüzdeki 2 yıl için de biri merkezde 6’sı ilçelerimizde olmak üzere toplam 4 bin 141 yatak kapasiteli 7 yurt daha açılacak’ diye konuştu.  Son 13 yılda öğrenci yurtlarında her türlü konforun olduğunu belirten Özden, ‘Yeni yaptığımız yurtlar özürlü gençlerimizi de düşünerek dizayn edildi. Mevcut yurtlarda engelli öğrencilerimiz için fiziki düzenlemeler yapıldı’ dedi. Özden ayrıca ondokuz mayıs üniversitesi kampüsü içerinde Gençlik ve Spor Bakanlığına ait 2 bin kişilik öğrenci yurdunun haziran ayında teslim alınacağı müjdesini verdi.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden, seçim çalışmalarına ilçe merkezinde ki piknik ve mesire alanlarında devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.