Özden Avut Şenliklerinde

Özden Avut Şenliklerinde
Samsun AK Parti milletvekili adayı Kamuran Özden, seçim çalışmalarına Salıpazarı ilçesinde devam etti. Bugün doğum günü olan Özden’e önce ilçe teşkilatı sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Özden daha sonra Avut şenliklerine katılarak semah izledi.

Ak parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden seçim çalışmaları kapsamında Salıpazarı’na gitti. İlk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden Özden, burada büyük bir sürprizle karşılaştı.  Partililer 10 Mayıs doğum günü olan Kamuran Özden’e hazırladıkları pastayı kestirip konfeti patlattı. Duygulanan Özden,  sürprizi hazırlayan herkese teşekkür ederek, ‘2011 seçimlerinde de doğum günümü Salıpazarı’nda geçirmiştim. Yine arkadaşlar bana sürpriz hazırlamışlardı. Çok mutlu oldum. İnşallah sizinde desteklerinizle Samsun’dan en az 7 milletvekiliyle meclise gideriz. Ve 8 haziran sabahı hep birlikte kutlama yaparız’ dedi. Milletvekili adayı Kamuran Özden daha sonra partililerle birlikte bu yıl 16’ncısı düzenlenen Avut Mahallesi Hıdırellez Şenliklerine katıldı. Bura da halkı selamlayan ve büyük ilgi gören Özden, halk müziği dinleyip semah gösterilerini izledi.

İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kamuran Özden, ‘Her eve girmeye her eli sıkmaya çalışıyoruz. Bizim insanımız elini sıkan hatırını soranları unutmaz. Bunu bundan önceki seçimlerde gösterdiler. 7 Haziran’da tekrar göstereceklerdir’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.