"OYUNDAN DEĞİL SKORDAN ÜZGÜNÜZ"

"OYUNDAN DEĞİL SKORDAN ÜZGÜNÜZ"
Spor Toto 1. Lig'de 4. haftanın perdesi Yılport Samsunspor - Manisa Futbol Kulübü maçıyla kapandı. Mücadeleyi Manisa ekibi 1-0 kazandı. Maçın ardından açıklama yapan Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Bir kez daha futbolun ne kadar acımasız olduğunu gördük" dedi.

Spor Toto 1. Lig'de dördüncü haftanın kapanış maçında Samsunspor ile Manisa FK karşı karşıya geldi. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı hakem Burak Pakkan yönetti. 44. dakikada Boldrin ile penaltı atışından Samsunspor yararlanamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarının 88. dakikasında Karapo ile skoru 1-0 yapan Manisa FK kalan dakikalarda skoru korumayı bildi ve mücadeleyi kazanan taraf oldu. Son iki haftayı beraberlik ile tamamlayan Karadeniz ekibinde galibiyet özlemi üç maça çıktı. Yılport Samsunspor, topladığı beş puan haftayı 10. sırada tamamladı.

Manisa Futbol Kulübü maçını değerlendiren Teknik Direktör Bayram Bektaş, “Oyundan değil de skordan üzgünüz. Tüm oyuncularımız üzgün. 3 haftadır her anlamda oyun üstünlüğü ve her şeyi sahaya yansıtmışken skoru bulamadık. Bir kez daha futbolun ne kadar acımasız olduğunu gördük. Rakip şut sayılmayacak pozisyonda golü buldu. Üzgünüz, biz yine zorlayacağız kendi oyunumuzu oynayacağız. Rakip kale önünde bu kadar pozisyona girip de gol bulamıyorsak bunda bizim de eksikliğimiz var” dedi.

"NE ANLATSAM FAYDASIZ"
Sonuçtan dolayı üzgün olduklarını belirten Bektaş, “Gol atamayınca ne anlatsam faydasız. Üzgünüz. 4’üncü maç, ilk maçımızı kaybettik. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Ligin başındayız. Bu takım çok çabuk ayağa kalkar, istenilen seriyi de yakalar. Ben görevimin başındayım. Taraftar bağırır, istifaya çağırır. Ben görevimin başında olduğumu yineliyorum. Taraftar istifaya çağırdığında tepki göstermedim, alkışladım. Benim taraftara saygım sonsuz. Alkışlayarak ‘eyvallah’ dedim. Ben buraya adam gibi geldim, adam gibi giderim. Oynanan oyundan memnunum, skoru alamadık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.