OYUNDA GALİBİYET SKORDA BERABERLİK

OYUNDA GALİBİYET SKORDA BERABERLİK
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve yarışını sürdüren Yılport Samsunspor konuk olduğu Bayrampaşa deplasmanından beraberlikle ayrıldı.

TARAFTAR YİNE YALNIZ BIRAKMADI
Yılport Samsunspor sevdalıları kendilerine ayrılan tribünü tamamen doldurarak takımlarına yine destek verdi. Çetin Emeç Stadı'nın yapısından faydalanan bir grup taraftar ise maçı dışarıdan seyretme imkanı buldu.

PANTER MİSİN MÜBAREK?
Ligde üst üste 6 maçını kazanan Yılport Samsunspor 3 puan parolasıyla çıktığı Bayrampaşa mücadelesinden beraberlikle dönüyor. Maçın tamamında üstün taraf olan Yılport Samsunspor, girdiği pozisyonu bir türlü gole çeviremedi. Maçın büyük bölümünü Bayrampaşa ceza sahasında oynayan Kırmızı Şimşekler bir türlü aradığı golü bulamadı. Kalesinde adeta devleşen Bayrampaşa kalecisi Veysel Sapan'ı geçemedi.

GOLCÜ DE ÇARE OLMADI
Yılport Samsunspor konuk olduğu Bayrampaşa karşısında oldukça net fırsatlar yakaladı. Rakip kalede İlyas Kubilay Yavuz’la gole çok yaklaşan Kırmızı Şimşekler'de bütün oyuncular elinden geleni yaptı. Teknik Direktör Taner Taşkın gol yollarında etkili olabilmek adına ikinci yarıya Bahattin Köse hamlesiyle başladı ama bu da şanssızlığı kırmak için yeterli olmadı. Sonuç olarak Yılport Samsunspor, maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyduğu halde bulduğu net fırsatları gole çeviremeyince sahadan beraberlikle ayrıldı. 26 puana ulaşan Sarıyer'in ardından, puanını 23'e çıkaran Kırmızı Şimşekler ikinci sıradaki yerini korurken, zirve yarışını sürdürdü.

SEVDALILAR MORAL BOZMUYOR
Yılport Samsunspor'a gönül veren taraftarlar skordan olmasa da oyundan oldukça memnun kaldı. Takımlarının deplasmanda ortaya koyduğu istekli, hırslı ve güzel futbol alınan beraberliğe rağmen moral bozukluğuna yol açmadı. Sarıyer'den gelen galibiyet haberi can sıksa da, sezon sonuna kadar her maçta takımlarının arkasında durmaya kararlı olan sevdalılar, ortaya konan güzel futbol devam ettiği sürece şampiyonluk ipinin göğüsleneceğine inanıyor. 
Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.