Otoshow Fuarına Tekkeköy Ev sahipliği Yapıyor

Otoshow Fuarına Tekkeköy Ev sahipliği Yapıyor
Samsun Otoshow fuarı Tekkeköy'deki Tüyap Samsun Fuar ve Kongre merkezinde 18 – 23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Fuara ev sahipliği yapan Tekkeköy Belediyesi de fuara gelen ziyaretçilere ilçenin tarihi, turistlik, doğal zenginliklerini tanıtmak maksadıyla bir stant kurdu.

Amacımız fuar ve kongre merkezine gelen ziyaretçilere İlçemizin Tarihi, turistlik, doğal güzelliklerini tanıtmak ve ilçe içerisindeki lokanta, restoran, konaklama yeri gibi ihtiyaçlarında yardımcı olmaktır diyen, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar sözlerine şu şekilde devam etti 'İlçemize Devletimiz tarafından bir çok yatırım yapıldı. Fuar ve Kongre merkezi, 8500 kişilik kapalı spor salonu, 33 bin kişilik Stadyumu ve yapılacak olan lojistik köyü ile Samsun'un gözde ilçelerinden biri konumundadır. Aynı zamanda bir çok etkinliğe, spor müsabakasına, fuar ile konsere de ev sahipliği yapacaktır. Hafta sonuna kadar faaliyet gösterecek olan Samsun Otoshow Fuarı ilçemiz için büyük bir kazanımdır. Fuar merkezinde ve ilçemizde yapılan ilk büyük fuar organizasyonudur. Tüyap 2015 yılı içerisinde burada beş farklı fuar planlamış. Bizde ev sahibi olarak burada ilçemizin tanıtımı ile ziyaretçilerin ve fuarda çalışanların ihtiyaç duyduğu konularda yardımcı olmak, danışmanlık yapmak için bir stant kurduk. Standımız vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Özellikle Karadeniz'deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy mağaraları ile ilgili görsellerimize ilgi çok fazla. Samsun'lu hatta Tekkeköy'lü bir çok vatandaşımız ilimizin ve ilçemizin bir çok tarihi, turistlik ve doğal güzelliklerini bilmiyor. Bu fuarda belediyelerle ilgili bir çalışma olmamasına rağmen bizler hem ev sahibi olarak hem tanıtım amaçlı bu standımızı kurduk. Tüm Samsun'lu hemşehrilerimi de 18 – 23 Kasım tarihleri arasında bu fuarı ziyaret etmeye davet ediyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.