Oto Servisi Programı İle Neler Yapılır?

Oto Servisi Programı İle Neler Yapılır?
Birçok otomobil galerisi ve firmaların oldukça fazla rağbet gösterdiği program, birçok kullanıcı ile beklentileri karşılamaktadır.

 

Birçok otomobil galerisi ve firmaların oldukça fazla rağbet gösterdiği program, birçok kullanıcı ile beklentileri karşılamaktadır. Her zaman müşteri araç profili ve geçmiş hasar kaydı ile ilgili olarak da bir sürü bilgilerinin kayıtlı olarak tutulduğu bir program olmaktadır. Bu sebeple de servis kayıtları oldukça önemlidir. Her zaman bu kayıtlar üzerinden sistemden kontrol edilerek işlemler gerçekleşiyor. Bu sebeple bir karışıklık olmaması için kayıt edilmesi önemli olan program içeriği her zaman geniş bir perspektif sunmaya devam ediyor.

 İstenilen performansı sağlayarak olarak en iyi şekilde çalışıyor. Bu sebeple de programın veri tabanı ve işletim sistemlerine göre aktivasyon alması da oldukça önemlidir. Bu sistem hakkında Zerogle firmasından bilgi alabilirsiniz.

Oto Servis Takip Programı ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her zaman araç sahiplerinin servislere araçlarını götürmeleri esnasında, aracın geçmişi ve birçok bilgisinin kayıtlı olması çok önemlidir. Bu sebeple de kayıt sistemi olarak en çok kullanılan program olmaktadır. Her zaman kullanıcıları çoklu sistem olarak aynı anda giriş yapma özelliğine de sahiptirler. Farklı birçok dikkat çeken özelliği arasında , stok bilgileri ve alım satım bilgilerinin de bulunması firmalar için kolaylık sunmaya devam ediyor.

Barkod okutma sisteminin olması ve baskısının yapılması da önemli konulardan bazılarıdır. Merak edilen her konuda Zerogle sayfasından hizmet alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.