Osman Topaloğlu Ev Ziyaretlerinde

Osman Topaloğlu  Ev Ziyaretlerinde
Her hafta farklı mahallelerde ev ziyaretleri gerçekleştiren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bu hafta Ak Parti ilçe başkanlığı tarafından organize edilen toplantılarda Yeşilova ve Yeşilköy Mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde son 10 yılda ilçeye kazandırılan yaklaşık 600 milyon liralık çalışmalardan bahseden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ‘’Bizim işimiz hizmet.’’ dedi.

dsc_2551.jpg

Doğalgaz Müjdesi

2016 yılında başlayan doğalgaz çalışmalarının 2020 yılının Aralık ayına kadar tamamlanacağını belirten Başkan Topaloğlu; ‘’ Bu güzel hizmetten Yeşilova Mahallemiz de faydalanacak. Altyapı hizmetleri tamamlanmadan, maalesef üst yapı hizmetleri istediğimiz seviyede olmuyor. Yollarımızın standardını istediğimiz gibi yükseltemiyoruz. İki yıl içerisinde doğalgaz çalışmalarının da tamamlanmasının ardından hem ilçemizde hem de Yeşilova Mahallemizde yol konusunda bir problemimiz kalmayacak.’’ dedi.

Göreve geldiği 2009 yılından itibaren çözüm odaklı çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Sağlıklı ve doğru iletişim kurulması ile birlikte vatandaşlarımızın istek ve talepleri daha çabuk çözüme kavuşuyor. Bu doğrultuda göreve geldiğimiz günden itibaren makam kapımız açık, ulaşılabilirlik seviyemiz yüzde yüze yakın. ‘’dedi.

31 Mart seçimlerine değinen Başkan Topaloğlu; ‘’ 31 Mart seçimlerinin ülkemiz ve dünya Müslümanları açısından önemine binaen, kişisel çıkarlar uğruna hareket edilecek bir durum değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ‘’Mesele sen, ben kavgası değil, davaya, ülkeye ve millete hizmet davasıdır.’’ dedi.

Ziyaretlerde, Yeşilova Mahalle Muhtarı Hüseyin Akkuş, Yeşilköy Mahalle Muhtarı Birol Özkan, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Üyeleri katıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.