OSMAN HOCA VE TEKNİK HEYET TİRİT GECESİNDE

OSMAN HOCA VE TEKNİK HEYET TİRİT GECESİNDE
Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü ve Kırmızı beyazlı takımın Teknik heyeti önceki akşam Hedef Taşımacılık ve Samsunspor tribünlerinin sevilen isimlerinin ortaklaşa düzenlediği tirit gecesine katıldı.

OSMAN HOCA'DAN TEŞEKKÜR 
Osman hoca tiridine bandı. Samsunspor'un başarılı Teknik direktörü Osman Özköylü ve Kırmızı beyazlı takımın Teknik heti önceki gün Hedef Taşımacılık ve Samsunspor tribünlerinin sevilen isimlerinin ortaklaşa düzenlediği tirit gecesine katılarak Samsun tiridinin tadına baktılar. Koyu bir sohbet ve samimi bir ortamda gerçekleşen tirip gecesinde Kırmızı beyazlıların tecrübeli Teknik adamı Osman Özköylü'ye "Samsunspor 55" yazılı özel tirit tabağı hazırlandı. Tirit gecesi sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü,"Bu güzel geceyi organize eden herkese teşekkür ediyorum. Ben ve Teknik heyetteki arkadaşlarım için gerçekten çok güzel bir akşam oldu. İnşallah bu güzel akşamı Eskişehirspor karşısında sahadan galip gelerek taçlandıracağız" dedi. 

FUTBOL BÖYLE DAHA GÜZEL 
Teknik direktör Osman Özköylüye ve yardımcılarına teşekkür eden Samsunspor tribünlerinin sevilen isimlerinden Cüneyt Şenkal ise,"Öncelikle bu güzel tirit gecemize katılarak bizleri onure eden takımımızın Teknik direktörü Osman Özköylüye ve Teknik heyetteki arakadaşlara teşekkür ediyorum. Bu güzel gecede bir kez daha şunu çok iyi gördükki futbol sadece sahada değil saha dışında bu ve bunun gibi güzel organizasyonlarla daha güzel hale geliyor. Bizleri kırmayıp tirit gecemize katılan Osman hoca ve Teknik heyetine bir kez daha teşekkür ediyor Eskişehirspor sınavında kendilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.