Ortodontik Tedavi

Ortodontik Tedavi
Firmamız tarafından hizmete sunulmakta olan ortodontik tedavi artık birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Firmamız tarafından hizmete sunulmakta olan artık birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Tedavinin temel amacı alt ve üst çenede mevcut olan şekil bozukluklarını ortadan kaldırmaktır. Kliniğimize başvuran hastaların çoğu ortodontik tedaviyi ağız ve diş sağlığı açısından istemektedir. Ancak bazı kişiler de vardır ki bunlar da estetik amaçlı bu tedavinin uygulanmasını isterler.

 Ortodontik Tedavi Nedir?

 Hastaların alt ve üst çenelerinde yer alan dişlerde bazen şekil bozuklukları olabilir. Bu hem estetik açıdan hem de sağlık açısından hastayı rahatsız edebilir. Ortodontik tedavi ise bu rahatsızlığı ortadan kaldırmak için diş teli ile şekil bozukluklarını giderir. Kliniğimiz tarafından uygulanan bu tedavi sayesinde artık ağız ve çene sağlığınız emin ellerde.

 Ortodontik Tedavi Nasıl Uygulanır?

 Kliniğimize gelerek ortodontik tedaviden yararlanmak istediğini söyleyen hastalar uzman doktorlarımız tarafından muayene edilir. Bu süreçte hastanın ne çeşit bir diş teline ihtiyacı olduğu belirlenir. Her bir diş telinin fonksiyonu farklıdır. Diş telinin seçimi tamamen hasta ile doktor arasında kurulan iletişim sonucunda karar verilerek seçilir. Yani ortodontik tedavi sürecinde hastanın kararlarına daima önem verilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.