ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE MALZEME YARDIMI 

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE MALZEME YARDIMI 
İlkadım Atatürk  Anadolu Lisesinde başlatılan 'Kardeş Okulumuza Yardım Eli' kampanyası kapsamında Çarşamba Fatih Ortaokulu öğrencilerine malzeme yardımı yapıldı.

Atatürk Anadolu Lisesi idarecileri ile okul aile birliği ve öğrenciler tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan kitap, giyim ve kırtasiye malzemeleri, Din Kültürü  ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni  Kemal Uzun başkanlığında bir grup  öğrenci ile Çarşamba Fatih Ortaokuluna  teslim edildi.

img-8565-002.jpg

‘BİR AY ÖNCE KAMPANYA BAŞLATTIK’
Toplanan malzemeleri Fatih Ortaokuluna teslim eden İlkadım Atatürk Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni  Kemal Uzun, “Fatih  Ortaokulu’nun  yeni  kurulmaya  çalışılan okul kütüphanesine  kitap yardımında  bulunulması yönündeki  resmi yazısının  okulumuza ulaşması bizi harekete  geçirdi. Okul idaremizle istişaremiz  sonrasında hem  Fatih Ortaokulumuzun kütüphanesine kitap  toplamak  hem de  ihtiyaç sahipleri öğrencilerine  yardımda bulunmak amacıyla, bir ay önce kampanya başlattık. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin yoğun ilgisi ile toplanan  malzemeleri öğrencilerimizle birlikte şimdi teslim ediyoruz. Burada her iki okulun öğrencilerinin mutluluklarına şahit olduk” dedi. Öğretmen Kemal Uzun ayrıca proje kapsamında yardımlarına devam edeceklerini de ifade etti. Köksal Öner

img-8566-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.