Orta kuşak Çarşambalılar buluştu

Orta kuşak Çarşambalılar buluştu
Çarşambalı esnaf, bürokrat, avukat ve diğer meslek gruplarından oluşan yeni bir orta kuşak, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde bir araya geldi.

Grup her ay toplanarak Çarşamba'nın sorunlarını masaya yatırıyor. Dernek binasında her ay bir araya gelen grubun liderliğini ise iş adamı Rasim Kademoğlu üstleniyor.

Bu tarz toplantıların her ay geleneksel hale geldiğini belirten iş insanı Rasim Kademoğlu yaptığı açıklamada, "Genç ve orta kuşak Çarşambalıların bir araya gelmesi çok güzel bir oluşum oldu. Çarşamba'nın ve merkezinde yaşadığımız şehrimizin sorunlarını masaya yatırarak çözüm üretilmesini sağlamakta büyük gayret sarf ediyoruz. Genç ve orta yaşlı Çarşambalılar önceki akşam Çarşambalılar dayanışma ve yardımlaşma derneği nde bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdik. Bu ve buna benzer toplantılarımızı devam ettirip Samsun'umuza ve Çarşamba ilçemize en faydalı şekilde çözüm üretmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde gerçekleşen toplantıya Nami Kaya, Refik Karakoç, Rasim Kademoğlu, Nejat Çubukçu, Mehmet Kıyak, Mustafa Çubukçu, Kenan Gülçiçek, Sinan Yaşar, Metin Erten, Dernek Başkanı Hüseyin Avni Özdemir, Bülent Köksal, Erdem Zorlu, Ömer Petek, Ali Sağat, Lütfü Keskin, Ayhan Keskin, Mustafa Akar, Hüseyin Şimşek, Ülkü Karakaş, Gülderen Sena Semizoğlu ve Salih Mısırlı katıldı. Çarşamba ilçesinin gelişiminde katkıda bulunmak adına bu tarz toplantıların sıklıkla devam edeceği de dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.