Örnek Sağlık Merkezine Örnek Hizmet

Örnek Sağlık Merkezine Örnek Hizmet
Kavak'ın Mahmutbeyli mahallesinde bulunan Sağlık Merkezine Kavak Belediyesi tarafından tam destek geldi.

"BELEDİYE SAĞLIK MERKEZİNE SAHİP ÇIKTI"
Sağlık merkezinin tam teşekkürlü hizmet verebilmesi için Kavak Belediyesi desteğini esirgemedi. Yıkılmaya yüz tutmuş duvarların kontrollü bir şekilde yıkılması, zeminin araç otoparkına uygun hale getirilmesi ve çevre düzenlemeleri konusunda kilitli parke taşı döşemesi yaparak Sağlık Merkezini çamurdan kurtardı. Yağmur suyu kanalının zemin altına alınması için çalışmalarına gece gündüz ara vermeden devam etti. Belediyenin yapmış olduğu çevre düzenlemeleri ile Mahmutbeyli Sağlık Merkezi'nin görünümü daha modern ve güzel bir görünüme kavuştu.


"TAM TEŞEKKÜRLÜ SAĞLIK MERKEZİ"
Mahmutbeyli Sağlık Merkezi içerisinde acil müdahale odası, hasta gözlem odası, kan ve tahlillerin alındığı bir kan alma kısmı ile kadın izlem ve ria odası ile çocuk izlem odasına ek olarak bebek bakımı ve emzirme odası bulunmaktadır. Ayrıca eskiden tek tuvaleti bulunan Sağlık Merkezinde şuan bay, bayan ve engelli tuvaletleri yönetmeliklere uygun olarak yapılmıştır. Sağlık Merkezinde serumla tedavi ufak girişimler ve ria uygulamaları gibi çalışmalar yapılmakta olup, acil hizmetler ve evde sağlık hizmeti ile gezici hizmet çalışmalarına ek olarak sağlık eğitim çalışmaları ile hasta sevk ve randevu işlemlerinde hasta ve yakınlarına yardımcı olunmaktadır.

"BAŞKANDAN YOL SÖZÜ"
Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu Mahmutbeyli Sağlık Merkezinde yapmış olduğu incelemelerde Doktor Yağmur Yeşilırmak'tan bilgi alarak çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sağlık Merkezi ön kısmındaki yolun asfaltlama çalışmaları için Doktor Yağmur Yeşilırmak'a söz verdi.Yeşilırmak, Başkan Sarıcaoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.