OPR. DR. AHMET KARKUCAK MESLEĞİNİ TANITTI

OPR. DR. AHMET KARKUCAK MESLEĞİNİ TANITTI
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi Uzmanlarından ilimizde tanınmış ve alanında başarılı olan Opr. Dr. Ahmet Karkucak Çarşamba Kızılot Ortaokulu sekizinci sınıf öğrencilerine mesleğini tanıttı.

Kızılot Ortaokulu Müdürlüğü tarafından yürütülen  “Mesleğinin Erbabı Anlatıyor, İdealimi Seçiyorum Projesi” kapsamında gerçekleştirilen programa Kızılot Muhtarı Ömer Biçer, Okul Müdürü Aydın Kuru, Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Öğretmenler ve sekizinci sınıfta öğrenim gören öğrenciler katıldı. 

HAYATTA PİŞMAN OLACAĞINIZ İŞLER YAPMAMALISINIZ
Kendisinin Kızılok Ortaokulunun eski öğrencilerinden olduğunu öğrencilere belirten Opr. Dr. Ahmet Karkucak,"  Mesleğinizin en iyisi olmak için yapmış olduğunuz mesleğin gerektirdiklerinden daha fazlasını yapmak zorundasınız yani özveri de bulunacaksınız. Hayatta pişman olacağınız işler yapmamalısınız. “Keşke”  dememelisiniz. Bugünün işini yarına bırakmamalısınız. Mutlu ve sağlıklı yaşam için öncelikle stresli olmamalısınız, beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz, katkılı gıdalardan uzak durmalısınız" dedi.

Programın sonunda Kızılot Muhtarı Ömer Biçer, Kızılot Ortaokulu adına Opr. Dr. Ahmet Karkucak’a  teşekkür plaketi taktım etti.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum