Onur Bakır: "Desteklerimizi kesintisiz sürdüreceğiz"

Onur Bakır: "Desteklerimizi kesintisiz sürdüreceğiz"
AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, 31 Mart Yerel seçimleri ardından Mahalle ve Köylere teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

31 Mart Yerel seçimleri ardından Mahalle ve Köylere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, "Bizler AK Parti İlçe teşkilatı olarak seçimden seçime değil her daim halkımızın arasındayız. Bu seçim sonrasında da bizlere oy versin veya vermesin tüm hemşerilerimize ziyaretlerde bulunarak hatırlarını sorup istek ve taleplerini alıyoruz" dedi.

Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Bakır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gittiği yerlerde çocuklarla da bir araya gelerek çeşitli hediyeler dağıttı.

Gerçekleştiren ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılanan Başkan Onur Bakır, ilçenin bugünden daha iyi noktaya gelmesi için canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

31 Martta Kavak’ta bir yol kazası yaşadıklarını ifade eden Bakır, "Halkımız bu seçimde tercihini farklı yönde kullandı. Sandıktan çıkan karara saygılıyız. Halk iradesinin üzerinde hiçbir güç olamaz. Bizler Kavak için değil elimizi tüm gövdemizi taşın altına koyduk. O nedenle hatalarımızı, eksiklerimizi tespit ederek her zamankinden daha çok çalışarak yolumuza devam edeceğiz. İlçemizin kalkınma yolunda yakaladığı başarısının kesintiye uğramadan devamı elimizden gelen tüm desteği vereceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.