Onur Ağaoğlu Kimdir?

Onur Ağaoğlu Kimdir?
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi olan ve aynı zamanda Ali Ağaoğlu’nun kardeşi olan Hüseyin Ağaoğlu’nun oğlu olan Onur Ağaoğlu, Ağaoğlu soyadını taşıyan ancak taşıdığı soyadının altında ezilmeden başarılı bir eğitim hayatına sahip olarak kendini yetiştirmiştir.

Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi olan ve aynı zamanda Ali Ağaoğlu’nun kardeşi olan Hüseyin Ağaoğlu’nun oğlu olan Onur Ağaoğlu, Ağaoğlu soyadını taşıyan ancak taşıdığı soyadının altında ezilmeden başarılı bir eğitim hayatına sahip olarak kendini yetiştirmiştir. Onur Ağaoğlu 2004 yılında İngiltere’de ortak eğitim veren bir okul olan Leys School Cambridge’de 6 ay eğitim almıştır. Yurt dışı eğitimi sonrasında ülkesine dönen Onur Ağaoğlu, 2007 yılında Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Lisans bölümünü derece ile kazanmış ve eğitim almaya başlamıştır. Bu süreçte aynı zamanda Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde devam eden inşaat işlerinde de görev alan Onur Ağaoğlu hem alaylı hem de mektepli olarak yetişmiştir.

Üniversite Hayatı

, yer aldığı ailenin bir ferdi olarak sürekli kendini geliştirmeyi görev bilmiş üniversite hayatı boyunca yurt içi ve yurt dışı sektörel gelişimleri yakından takip etmiştir. Mimarlık lisans eğitimini 2011 yılında derece ile tamamlamış olan Onur Ağaoğlu bu tarihten itibaren şirket bünyesinde devam eden önemli işlerde görevlendirilmiştir. 2015 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde MBA eğitimini tamamlayan Ağaoğlu, aynı yıl şirket bünyesinde yapılmaya başlanacak olan ve Şile bölgesinde yer alan 48 villalık yapı inşaatından sorumlu olarak görevlendirilmiştir. 48 villalık inşaat projesini profesyonel bir şekilde yöneten ve kısa süre de sorunsuz olarak bitiren Onur Ağaoğlu daha sonra şirket içinde çok önemli görevlere getirilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.