ONLAR HAYIRSIZ EVLAT

ONLAR HAYIRSIZ EVLAT
Türk Kızılay Canik Şube Başkanı Hatice Örs,"Yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza yardım etmek bizim aslı görevimizdir "dedi.

TÜRK KIZILAYI BOHÇALARI CANİK'TE
Türk Kızılay Canik Şube Başkanı Hatice Örs Türk Kızılay'ı Yöneticileri ve Türk Kızılay'ı Gönüllüleri ile beraber Canik İlçesi Gazi Osman paşa ve Tekne pınar Mahallesinin birleştiği sokaklarda ihtiyaç sahiplerine yardım edildi.
BİZLERİ ARIYARAK BİLGİLER ALDILAR
Türk Kızılay'ı Gönüllüleri tarafından gönderilen etiketleri üzerinde olan kıyafetleri ilçe halkımıza kendi elleriyle ulaştırdıklarını belirten Türk Kızılay'ı Canik Şube Başkanı Hatice Örs, "Evlere giderek eksikleri yerinde tespit ederek yaptığımız çalışmayı kamuoyu ile paylaşıyoruz. Daha önce gittiğimiz Baş alan ve imamlar köyündeki ihtiyaç sahiplerini kamuoyuna taşımıştık.Canik Belediyesi ve Canik Kaymakamlığı duyarlılık göstererek şubemizi arayarak bizden bilgi almışlardır. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz ”diye konuştu.

ŞEFKAT ELİMİZİ UZATIYORUZ

Türk Kızılay'ının bir hizmetini daha ilçemize taşımaktan dolayı çok mutluyuz ifadesini kulanan Hatice Örs," Türkiye geneline uygulanan sevgi bohçaları Genel Merkezimiz tarafından karşılıksız olarak ilçemize göndermiştir. Doğumevi Başhekimliğiyle yaptığımız protokol sonucu doğum evinde doğum yapan annelerimize sevgi bohçalarından ulaştıracağız. Tespitini yaptığımız doğum yapmayı bekleyen ihtiyaç sahibi annelerimize şefkat elini uzatmak istiyoruz "dedi.

TÜRK KIZILAY'I YETİMLERİN YANINDA

Canik Şube Başkanı Hatice ÖRS; Babaları elektrik çarpması sonucu ölen ve yetim kalan çocuklarımıza destek olmak amacı ile ulaşmak istediklerinin altını çizen Türk Kızılay Canik Şube Başkanı Hatice Örs," Fakat yağmur sularından yollarının bozulması sonucu evlerinin yolları olmadığından zorlukla ulaştığımız yer Samsun ilinin en ücra köyü değil Tekne pınarın dere kenarında kör bir sokakta oturmaktalar. Babaları olmayan bu aile Devletimizin bağladığı maaşla yaşamla sürdürüyorlar ama yolları yok" diye konuştu.

HASTA BABASINA BAKMAYAN EVLATLAR

Bir anne 6 çocuğunu büyütmüş, adam etmiş fakat o çocuklar onlara bakmıyorlar"diyen Hatice Örs,"Çatı akıtıyor. Aile perişan baba kalp hastası ona bakan yaşlı eş acar oğlu ve gelini ile yaşam mücadelesi veriyor. Anne Babasına bakmayan bu insanlar yarın aynı duruma düşeceklerinin farkında değiller.Cumhuriyetimizin 90. yılını kutladığımız bu günlerde bu manzaralar bizlere yakışmıyor. Cumhuriyetimizin 90.yılı Aziz Milletimize hayırlı olsun. Bu uğurda şehit ve gazi olanlara mücadele verenlere rahmet olsun "dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.