ÖNCE ESNAF TAŞINACAK SONRA YIKIM BAŞLAYACAK

ÖNCE ESNAF TAŞINACAK SONRA YIKIM BAŞLAYACAK
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, "Mobilyacı esnafını yeni yapılacak olan sanayi sitesinin ticaret merkezine adapte etmeyi düşünüyorum" dedi. 

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, Samsunluların her alandaki sorunların çözümü için ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bugün Gülsan Sanayi'de mobilya esnafı ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını ve taleplerini alan Tekin, çözüm önerilerini anlattı. Tekin, "Mobilya üretici esnafın sorunlarından birisi Gülsan Sanayi Sitesi'nin yıkımının ardından imalatlarını nerede yapacaklarıdır. Ben de seçim vaatlerim arasında yer alan yeni sanayi sitesinde mobilya esnafının ticaret merkezinde görmek istiyorum" dedi.

hayati-tekin.jpg

Gülsan Sanayi Sitesi esnaflarının en büyük sorununun yıkım olduğunu ve kendilerine bir yer gösterilmemek olduğunu ifade eden Tekin, "Bizim belediye başkanlığımız zamanında hiçbir esnafımız mağdur olmayacak. Yapmadan sanayi sitesini yıkmak gibi bir düşüncem yok. Önce sanayi esnafını yeni yerlerine taşınmalarını sağlayacağız. Daha sonra Gülsan Sanayi Sitesi yıkılacak. Yeni yapılacak olan sanayi sitesinde ise ticaret merkezine adapte etmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum