OMÜ UZEM ÇÖKTÜ!

OMÜ UZEM ÇÖKTÜ!
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde uzaktan eğitim veren OMÜ UZEM (Uzaktan Eğitim Merkezi) son zamanlarda sistem arızaları nedeniyle alarm sinyali vermeye başladı.

SİSTEM DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR
OMÜ UZEM'de eğitim gören öğrencilerin mağduriyet ve şikayetleri gün geçtikçe artıyor. Öğrenim ücreti ve materyal ücreti olarak öğrencilerden senelik bin 500 TL kadar ücret alan UZEM sistemini yenilemediği için öğrencileri mağdur ediyor.

İNTERNETTEN CANLI DERS
Uzaktan eğitim verdiği için öğrencilere kitap vermeyen, internet üzerinden canlı ders anlatım saatleri üzerinden mağduriyetler yaşatan, ders tekrarlarını sistem hataları nedeniyle izletemeyen UZEM, bu defa sınav sisteminin de çökmesi nedeniyle büyük tepki aldı. 

SİSTEM DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR
Dün gerçekleştirilmesi planlanan Medya ve İletişim Bölümü vize sınavlarını internet üzerinden yapmak üzere saat 14.00'ü belirlemesine rağmen sınavın daha ilk dakikasında sistemin çökmesi nedeniyle bir saat sonrasına ertelendi ancak bu saatte de sınav gerçekleşmedi.

SOSYAL MEDYA'DA TEPKİ
Sistemin saat 15.00'te de hazır olmaması üzerine öğrencilere yeni bir mesaj gönderilerek sınavın saat 19.00'a ertelendiği bildirildi. Daha önceki sınavlarda da öğrencilere benzer sorunları yaşatan OMÜ UZEM'e sosyal medya üzerinden büyük tepki mesajları yağdı. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum