Ömer Döngeloğlu Samsun'a geliyor

Ömer Döngeloğlu Samsun'a geliyor
İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, bazı programlara katılmak için Samsun'a geliyor

Televizyon ekranlarının vazgeçilmez isimlerinden İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, 2 günlük programı kapsamında 27-28 Şubat'ta Samsun'da olacak. Döngeloğlu, Asarcık, Tekkeköy, Ladik ve Terme'de bazı programlara katılacak.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'in davetiyle şehre gelecek olan Ömer Döngeloğlu, Hz. Peygamber'in örnek hayatı ve yaklaşan Kutlu Doğum Haftası ile ilgili konuşmalar gerçekleştirecek. Kendine has yorumları ile izleyicilerini gözyaşlarına boğan Döngeloğlu Samsun programı kapsamında ilk olarak 27 Şubat 2015 Cuma günü Asarcık'ta olacak. Ali Haydar Bengi Asarcık Erkek Öğrenci Yatılı Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin davetiyle Merkez Ulucamii'de vaaz verecek olan Döngeloğlu, vatandaşlara hitap edecek.

 

Döngeloğlu daha sonra Tekkeköy Başköy Yatılı Erkek Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin düzenlediği konferansa katılacak. Cuma akşam 19:30'da Tekkeköy Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleşecek konferansta, Döngeloğlu'nun konuşmasından önce kurs öğrencileri de Kur'an ziyafeti verecek.

 

Cumartesi günü de Ladik Belediyesi'nin davetiyle ilçeye gidecek olan Döngeloğlu saat 14:00'de Ladik Belediyesi Merkez Düğün Salonu'nda vatandaşlarla buluşacak. Buradan da Terme'ye geçecek olan Döngeloğlu, saat 19:30'da Terme Belediyesi'nin davetiyle Terme Kapalı Spor Salonu'nda vatandaşlara hitap edecek.

 

Ömer Döngeloğlu'nun tüm programları halka açık olup, herkesin davetli olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum