OLAY SAVCILIKTA

OLAY SAVCILIKTA
Atakum Belediyesi SASA kafeyle ilgili hem yıkım kararı, hem de konuyu Cumhuriyet Savcılığına bildirdi.

                                                 SASA kafenin kaçak kısımlarının yıkılması ve olayın Cumhuriyet Savcılıklarına bildirilmesi ile ilgili gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adnan Bahadır’ın yaptığı müracaatlar sonunda Atakum Belediyesi SASA kafeyle ilgili hem yıkım kararı, hem de konuyu Cumhuriyet Savcılığına bildirdi.

 

                                              CEZASI BİR YIL İLE ÜÇ YIL ARASINDA  

 

   SASA kafenin kaçak kısımlarının yıkılması ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nin Atakum Belediyesi’ne yazdığı yazılar sonucunda Atakum Belediyesi Encümeni Kaçak kısımların yıkımı için Encümen kararı almasının yanında konuyu Cumhuriyet Savcılığına da gereğinin yapılması için yazmış. İmar yasası gereğince kaçak yapanlara bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası öngörülmekte.

manset-(2)-001.jpeg

 

                        GECİKME NEDENİ İŞLETMENİN EŞİ ADINA OLUŞU

 

   SASA kafenin bugüne kadar yıkılmasının gecikmesinin nedeni SASA kafe adına yapılan işlemlerin Adem Güney adına yapılmış olmasından kaynaklandığı öğrenildi. SASA kafeyi fiilen her ne kadar Adem Güney işletse de resmi olarak eşi Behiye Güney adına kayıt dışı firma üzerinden işlem gördüğünden daha önce tutulan zabıtlara ve verilen cezalara itiraz eden adem Güney’in bu cezaları iptal ettirmesi nedeniyle işlemler yeniden Behiye Güney üzerinden yapıldığı                  ünden daha önceiyle işlemler yeniden Behiye Güney üzerinden kayıtşı fşrma ğzerinden işlen gördüğünden daha önceöğrenildi.

 

                 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum