Okul tuvaletinde gasp iddiası

Okul tuvaletinde gasp iddiası
SAMSUN Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde okul tuvaletinde birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki M. D. 1 lira parasını gasp eden kişi kaçtı.

İlkadım İlçesi'nde oturan ve Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan M. D'den, teneffüste gittiği okul tuvaletinde öğrenci olmadığı belirtilen bir kişi para istedi. Parası olmadığı söyleyen M. D.'in cebindeki 1 lirayı gasp eden şüpheli oradan ayrıldı.

M. D., öğle tatilinde olayı anlattığı ailesiyle birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Polis gaspçının bulunması için çalışma başlattı. 

YALAN SÖYLEMİŞ

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan M. D.'in 1 lirasının gasp edilmesi olayıyla ilgili soruşturma başlatan polis, söz konusu okulun güvenlik kamerası görüntü kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemenin ardından okulla alakası olmayan kimsenin giriş-çıkış yapmadığı belirlendi. Bunun üzerine ifadesini değiştiren M. D., "Babam 2 lira harçlık verdi. 1 lirasını harcadım. Geriye kalan parayı ne yaptın diye sorunca korkudan bu yalanı uydurdum. Beni kimse gasp etmedi, geri kalan 1 liramı arkadaşıma verdim" dedi.
DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.