OĞUZHAN BERBER OLAYI GÜN YÜZÜNE ÇIKTI..

OĞUZHAN BERBER OLAYI GÜN YÜZÜNE ÇIKTI..
Samsunspor'da Oğuzhan Berber'in Kayseri Erciye maçı hazırlıkları kapmasında ilk antrenmana neden katılmadığı belli oldu.

 


GENÇ OYUNCU KORUKIR'DAN İZİN ALMIŞ 
 
Kırmızı beyazlı ekipte dünkü antrenmana çıkmayan Oğuzhan Berber’in idmana neden katılmadığı belli oldu. Çaykur Rizespor’dan Samsunspor’a bu sezon kiralık olarak gelen ve önümüzdeki sezon Kırmızı beyazlı ekipte transfer yasağı nedeniyle forma giyemeyecek olan başarılı sağ bek oyuncusu Oğuzhan Berber’in Samsunspor Teknik direktörü Engin Korukır’dan izin alarak Kayseri Erciyespor maçının hazırlıklarına bir gün geç katılacağı belirtildi.

 
HOCA İLE YÖNETİMİN ARASI AÇIK'MI ? 
Korukır’ın Yönetime bu durumu bildirmemesinin ardından Kırmızı beyazlı yöneticiler dünkü antrenmanda oyuncunun yer almayışı nedeniyle Noter tespiti yaptırmak istemiş ancak bu esnada Engin Korukır’ın Yönetime “Oğuzhan benden izin istedi. Bende 1 gün izin verdim” demesinin ardından iş çözünürlüğe kavuştu. Bu gelişmelerin ardından Oğuzhan konusunda Korukır’ın Yönetime olayı geç bildirmesi sonrası “Samsunspor Yönetimin Teknik direktörü ile arasında kopukluklar’mı var ?” sorusunu akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.