Öğretmenin 'başına vuruldu' iddiası

Öğretmenin 'başına vuruldu' iddiası
SAMSUN'da emekli öğretmen 64 yaşındaki Haydar Yüksel, iddiaya göre 34 yaşındaki O.D. ile tartıştıktan bir saat sonra öldü.

Görgü tanıkları, 'tartıştığı kişi Yüksel'in başına sert bir cisimle vurdu' deyince, polis O.D.'yi gözaltına aldı. 

Olay dün Samsun'un İlkadım İlçesi Hakkıbey Sokak Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Emekli öğretmen olan ve yerel bir televizyonda müzik programı yapan Haydar Yüksel çay ocağında otururken, daha önceden kavgalı olduğu O.D. ile karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Görgü tanıklarının iddiasına göre tartışma sırasında O.D., Yüksel'in başına sert bir cisimle vurdu. Bu olayın ardından başka bir yere gidip oturan Haydar Yüksel burada fenelaşınca özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.  

GÖRGÜ TANIĞI POLİSİ ARADI

Ailesi cenazeyi hastaneden aldı. Daha sonra polisi arayan bir görgü tanığı O.D.'nin tartışma sırasında Haydar Yüksel'in başına sert bir cisimle vurduğunu ihbar edince şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Yüksel'in cenazesi ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda otopsi yapıldıktan sonra tekrar ailesine teslim edildi. Olayın ardından polis çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Gözaltına alınan şüpheli Yüksel'le tartıştıklarını ancak başına vurmadığını söyledi. Haydar Yüksel'in kesin ölüm nedeninin otopsi raporuyla belli olacağı bildirildi. 

FACEBOOK'TAKİ PAYLAŞIMI

Öte yandan Haydar Yüksel'in sosyal paylaşım sitesi facebook'a 9 Mayıs'ta yazdığı, "Anam dedim, dedim anam da öldü. Babam dedim, dedim babam da öldü. Bacım dedim, dedim bacım da öldü. Kardaş dedim, dedim kardaş da öldü. Ne oldu ya sıra bana mı geldi? Haydar Hoca, sahi ben de mi öleceğim vay, vayy, vay beni ölüm korkusu sardı vay. Anne nerdesin yanına gelecem" sözleri ise herkesi duygulandırdı.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü ifade edildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.