Öğrencilerin gösterisi göz doldurdu

Öğrencilerin gösterisi göz doldurdu
Atatürk İlköğretim Okulu 1-B sınıfı öğrencilerince yıl sonu etkinliği düzenlendi. Etkinlikte iyi bir performans sergileyen öğrencilerin gösterisi, ayakta alkışlandı

19 Mayıs Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen yıl sonu etkinliğinde konuşan Sınıf öğretmeni Zerrin Erdin, bu yıl ilkkez okuma ve yazmayı öğrenen öğrencilerin sosyal beceri ve öz güvenlerinin sağlanması amacıyla yıl sonu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

KİŞİLİK GELİŞİMİNDE
ÖZ GÜVEN ÖNEMLİ
Öğrencilerin kişilik gelişiminde öz güvenin çok sağlam olması gerektiğini belirten Erdin, ''Velilerimizle bir yıl süresince çok büyük bir uyum içinde olduk. Bu uyumumuz çocukların başarısını arttırdı. Çocuğun gelişiminde aile ve okul çok önemlidir. Bu nedenle çocuklarımızın toplumsal hayata da başarılı olabilmeleri için bugünden kendilerine olan güvenin sağlanması gerekiyor. Bu nedenle öğrencilerimizle yıl sonu etkinliği hazırladık'' dedi.
Atatürk İlköğretim Okulu 1-B sınıfı öğrencileri, etkinlik kapsamında şiir, tiyatro, halk oyunları ve çeşitli animasyon gösterilerinde bulundu.