ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI
BAŞKAN VURAL,’ 300 ÖĞRENCİLİK DAHA KIRTASİYEMİZİ DAĞITTIK’

BAŞKAN VURAL,’ 300 ÖĞRENCİLİK DAHA KIRTASİYEMİZİ DAĞITTIK’

Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural ,”Bu yıl da derneğimizin bilgisi altında bulunan ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kırtasiyelerini dağıtmaya devam ediyoruz ”dedi.

Kırtasiye olarak kitap hariç tüm kırtasiye malzemelerini verdiklerini hatırlatan Başkan Vural,” Şuana kadar Samsun sınırları içinde bulunan 900 öğrencimize kırtasiye vermeyi planlıyoruz. Yaklaşık 3 gündür 221 öğrencimizin ihtiyacını karşıladık. Şuan elimizde 300 öğrencilik daha kırtasiyemiz var ve bugün de onları dağıttık. Fakat 400 e yakın çocuğumuzun daha kırtasiyesinin eksik olması bizi kara kara düşündürüyor ”dedi.

FAKAT BİR O KADAR DAHA EŞOFMANA İHTİYACIMIZ VAR
Bildiği gibi öğrenci ihtiyaçları sadece kırtasiye ile sınırlı olmadığını vurgulayan Başkan Vural,” Ayakkabı, okul forması, bot ve mont gibi giyim malzemelerine de çok acil olarak ihtiyacımız var. Ayrıca bir önceki Spor Bakanlığımızın bize göndermiş olduğu 300 adet eşofman dağıtımımıza da önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Fakat bir o kadar daha eşofmana ihtiyacımız var. Bir de en önemli ihtiyacımız derneğimizin çabaları ile üniversiteyi yeni kazanmış olan ve eğitimine devam eden 48 öğrencimizin acil olarak maddi yardıma ihtiyaçları bulunmaktadır ”diye konuştu.

TÜM SİYASETÇİLERİNDEN VE İŞ ADAMLARINDAN DESTEK BEKLEMEKTEYİZ
Değerli hayırseverlere buradan sesleniyorum ne olur bir öğrenci de siz üstlenin ki bu yavrularımız eğitimlerini rahat bir şekilde sürdürmelerini n altını çizen Başkan Vural ,” Onlar için az veya çok yardım yapmak hiç önemli değil önemli olan devamlılıktır. Örnek verecek olursak eski Millet Vekilimiz Sayın Binnur Şahinoğlu’nun 3 başarılı evladımızın eğitimini üstlenmesi bize büyük mutluluk vermiştir. Aynı duyarlılığı Samsun’un tüm siyasetçilerinden ve iş adamlarından beklemekteyiz. Bu evlatlar hepimizindir. Sonuç olarak derneğimize kuruluştan bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen yardımseverlere minnettarız. Allah hepsinden binlerce kez razı olsun. İyi ki varsınız. Az veren candan çok veren maldan verir. Selam ve saygılarımla ”diye ifade etti. Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.