Öğrencilerden Bafra Huzurevi'ne anlamlı ziyaret

Öğrencilerden Bafra Huzurevi'ne anlamlı ziyaret
Bafra Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okulu, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi kapsamında 75. Yıl Bafra Huzurevi'nde kalan yaşlıları özel eğitim öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında özel eğitim öğretmen ve öğrencileri ile yaşlılar güzel vakit geçirip birlikte yaş pasta kesti, eğlendi. Yaşlılar kendilerini ziyarete gelen özel eğitim öğrencilerini kendi evlatları, torunları yerine koyarak sevmeleri duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu; insana yapılan hizmetin, yatırımın ne kadar önemli olduğunu dile getirdi. Yılmaz, düzenlemiş olduğu etkinliklerden dolayı okul müdürüne, öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür etti.

Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Mustafa Yiğit, “Toplum olarak yaşlılarımıza her zaman sahip çıkmamız gerekir. Okulumuzun özel eğitim öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Bafra 75. Yıl Huzurevi'nde yaşayan özel insanları ziyaret ederek, destek ve moral vererek onları mutlu etmeye çalıştık.” dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.