OFOEDU O TAKIMLA ANLAŞTI'MI ?

OFOEDU O TAKIMLA ANLAŞTI'MI ?
Kırmızı beyazlıların bu sezon takım içindeki en büyük sorunu haline gelen Ofoedu'nun Antalyaspor ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

 

 


5 HAFTA ÖNCE ANTALYASPOR İLE ANLAŞTIĞI BELİRTİLDİ 
Samsunspor'un bu sezon attığı gollerden çok takım içindeki ve Teknik direktör Ümit Özat ile yaşadığı olaylarla gündeme gelene Ofoedu'nun Antalyaspor ile el sıkıştığı iddia edildi. Pazartesi akşamları Samsun'un yerel bir televizyonunda Taraftarın Sesi Programı sunucusu ve yorumcusu Ofoedu'nun yaklaşık 5 hafta önce Sportoto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile el sıkıştığı ve yeni sezon'da Akdeniz ekibinde forma giyeceğini belirttiler. 

TARAFTAR KADRO DIŞI BIRAKILMASINI İSTİYOR 
Özellikle Kırmızı beyazlıların eski Teknik direktörü Ümit Özat ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelen Ofoedu'nun son günlerde takım içersinde de bir hayli moralsiz ve isteksiz olduğu gözlerden kaçmadı. Samsunspor'lu taraftarlar ise bu haberin sosyal medyaya yayılmasının ardından Ofoedu'nun son iki maçta forma giymesini istemiyor. Bazı taraftarlar ise Yönetimin Ofi'yi süresiz kadro dışı bırakılmasını ve bu davranışın tüm takıma örnek olmasını istiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.