Ödüller Sahibini Bulacak

Ödüller Sahibini Bulacak
Ufka Yolculuk Samsun ödülleri sahibini bulacak.

 

Samsun Yıldız Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü‘nün proje ortaklığında, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Son Peygamber Platformu ile birlikte düzenlediği “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 4” Samsun ödülleri sahiplerini bulacak.

30 Nisan 2016 Cumartesi günü 14.30’da Atakent Kültür ve Sanat Merkezi gerçekleştirilecek olan ödül gecesinde dereceye girenlere toplamda 9 bin tl para ödülü, 15 çeyrek, 6 yarım altın ve kitap setleri verilecek. Ödül alanların büyük bir heyecanla beklediği gecede Tasavvuf Musikisi dinletisi olacak.

Başkan Ramazan Ağırtaş ’tan Teşekkür Mesajı
Samsun Yıldız Spor ve İzcilik Kulübünün Başkanı Ramazan Ağırtaş yaptığı açıklamada; “ Heyecan ve coşku içerisinde bir sınavımızı daha başarıyla gerçekleştirdik. Hem tertip heyetimiz hem de yarışmacılarımız, hayır yarışında birinci olmak için kıyasıya gayret gösterdi. Kaybedeni olmayan bu özgün yarışmamızın tüm katılımcılarına, dereceye girenlere, organizasyona katkı sağlayan ve katılan herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ayrıca bu oganizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.