O SAMSUN'UN EN GENÇ YAZARI

O SAMSUN'UN EN GENÇ YAZARI
Bir Yalnız Kolay Yetişmiyor kitabını yazarak Samsun'un en genç yazarı ünvanını alan 22 yaşındaki Caner Sağır ilk kitabından aldığı olumlu tepkilerden dolayı ikinci kitabının hazırlıklarına başladı.

22 yaşındaki genç yazarın ikinci kitabı önümüzdeki aylarda satışa başlayacak.

İLK KİTAP ÇOK BEĞENİLDİ

1993 doğumlu, 22 yaşındaki genç yazar Caner Sağır, Samsun’un İlkadım ilçesinde dünyaya geldi. Lise yıllarını Amasya’da geçiren yazar, gurbetin etkisinde kalarak yalnızlığını kaleme almaya başladı. Kendisini yazar olarak değil, yazan olarak ifade eden Caner Sağır, "Bir Yalnız Kolay Yetişmiyor" kaleme aldığım ilk kitap. Samsun’dan uzak kaldığım zamanlarda aileme ve Samsun’daki hayatıma özlem duyarak yaşadığım yalnızlığı bu kitapta bir araya getirerek sunmaya çalıştım. Umarım bütün okuyucularımın üzerinde olumlu bir etki bırakabilirim." şeklinde konuştu. 

İKİNCİ KİTAP YOLDA

Samsun’da her ay gerçekleşen ‘Kitap Ağacı Samsun’ buluşmalarında konuk olan yazar ve yayınevi sahibi Yusuf Gürer ile tanıştıktan sonra kitabını çıkartmaya cesaret ettiğini vurgulayan genç yazar Caner Sağır, "Yusuf bey’in benle ve kitabımla olan ilgisi cesaretlenmemi sağladı. Düz Yazı Yayınevi’nin ve Kitap Ağacı Samsun ailesinin kitabım üzerindeki olumlu etkisini hiçbir zaman unutmayacağım." dedi. Geçtiğimiz Haziran ayında piyasaya çıkan 'Bir Yalnız Kolay Yetişmiyor' isimli kitabının okuyucularından aldığı olumlu yorumları ile memnuniyetini dile getirdi. Severek yaptığı bu işte ömür bayo devam etmek istediğini söyleyen genç yazar ikinci kitabının hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Sağır, ikinci kitabının çıkmasının Aralık ayına yetişeceğini belirtti. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.