"O MAKAM BENİM DEĞİL, TEKKEKÖYLÜLERİN OLACAK"

"O MAKAM BENİM DEĞİL, TEKKEKÖYLÜLERİN OLACAK"
CHP Milletvekili adayı Hayati Tekin, "TBMM'deki makam benim değil, siz Tekkeköylülerin olacak" dedi.

Tekkeköy ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Hayati Tekin'i Tekkeköy meydanına sığmayan bir kalabalık karşıladı.

Açılışa CHP Milletvekili adaylarının yanısı Atakum eski Belediye Başkanı Metin Burma'nın da katılması dikkatlerden kaçmadı. Açılış öncesi Tekkeköylülere seslenen Metin Burma, "Bu seçim tarihi bir dönüm noktasıdır. Bunu en iyi siz Tekkeköylüler bilirsini. Yanlış seçimin bir ilçeye neler kaybettirdiğini en iyi bilenlerdensiniz. Bu nedenle sizden bu seçimde bizim yanımızda olmanızı ve bu yanlış gidişe bir dur demenizi istiyoruz" dedi.

"Bu zamana kadar hizmette nasıl parti, dil, din, ırk ve etnik köken ayrımı gözetmediysem bundan sonrada asla gözetmeyeceğim. Siz bunu çok iyi bilirsiniz" diyerek Tekkeköylülere açık çek veren Hayati Tekin ise, "Bugüne kadar Tekkeköylü hemşerilerime hizmette nasıl sınır tanımadıysam bundan sonra da Tekkeköy'e hizmette sınır tanımayacağıma şüpheniz olmasın. Tekkeköylü olmanız benim için sizin kartvizitinizdir. Tekkeköyü çok iyi tanıyan bir kardeşiniz olarak bundan sonrada Tekkeköy'ün sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Nasıl ki belediye başkanlığı dönemimde kapılarım sizlere ardına kadar açıksa bundan sonra da Ankaradaki kapılarım siz Tekkeköylülere ardına kadar açık olacak. Sizleri TBMM'de güler yüzle karşılayacak, derdinize derman olacak bir dostunuz, kardeşiniz var artık. O makan benim değil siz Tekkeköylülerin olacak" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.