O KUPA BATUHAN İÇİN GELDİ

O KUPA BATUHAN İÇİN GELDİ
Samsun'da kaza sonucu hayatını kaybeden Batuhan Yılmaz için verilen şampiyonluk sözü yerine getirildi. Kırmızı-beyazlı ekip, "Kupayı çok yakında sana getireceğiz" mesajı verdi.

Çarşamba'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden Samsunspor taraftarı Batuhan Yılmaz, kırmızı-beyazlı camiayı derinden üzmüştü. Ölümünden önce yazdığı, "Pes etmek yok biz şamnpiyon olacağız" ve "Haydi sen de inan SAMSUNSPOR bizim olacak yarınlar" paylaşımları Samsunspor camiasında benimsenmiş ve tribünlerde pankart halini almıştı.

batuhan-2.jpg

Yılport Samsunspor, genç taraftarı Batuhan'ı unutmadı ve kazanılan kupayı çok yakında Batuhan'a götüreleceğini söyledi. Kırmızı-beyazlı kulübün konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, "Tüm taraftarlarımız için, ama en çok da senin için pes etmedik Batuhan... Şampiyonluğu kazandık, kupayı da çok yakında yuvasında göreceğiz. Ama ilk iş, o kupayı sana getireceğiz. Huzur içinde uyu" ifadeleri yer aldı. Kulübün bu paylaşımından sonra duygulu anlar yaşayan kırmızı-beyazlı taraftarlar "Biz gerçekten bir aileyiz" mesajı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.