O ÇUKUR ARTIK YOK!

O ÇUKUR ARTIK YOK!
Geçtiğimiz günlerde gazetemizde kaza riski var diye belirttiğimiz, Kurtuluş Parkı içerisindeki beton mazgalın kırılması sonucu oluşan derin çukur yeni mazgal takılması sonucunda kapatıldı.

HABERİMİZ SES GETİRDİ

11 Haziran 2015 Perşembe günü gazetemizde 'Ortada Kuyu Var Yandan Geç!' başlığıyla yayımlanan haberimizden sonra sahil yolunda bulunan Kurtuluş Parkı'nın içindeki yolun ortasındaki mazgalın kırılması sonucu oluşan çukura, Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerince yeni mazgal yerleştirildi.

YENİ MAZGAL TAKILDI

Sahil yolu üzerinde Kurtuluş Parkı içerisinde bulunan beton mazgalın kırılmasından dolayı oluşan derin çukurun kazalara sebep olabileceğini vurgulayarak bir an önce yapılmasının gereğine dikkat çekmiştik.  Gazetemizde çıkan haberden sonra Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından parçalanmış ve çukur haline dönüşmüş mazgaldan kalan parçalar sökülerek yerine yeni demir mazgal takıldı ve kaza riski son buldu. Uyarımızı dikkate alarak tehlike arzeden mazgalın değiştirilmesinden dolayı vatandaşlar hem gazetemize ve hem de belediyeye teşekkür etti. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum