NORMALLEŞME SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

NORMALLEŞME SÜRECİ MASAYA YATIRILDI
Samsun İl Pandemi Kurulu Toplantısı Vali Osman Kaymak'ın başkanlığında videokonferans ile gerçekleştirildi.

Vali Kaymak, toplantıda ilçe kaymakamları ve kamu kurum ve kuruluşlarından koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak işlerinde kolaylıklar diledi. Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulu'nun hazırladığı 'KOVİD-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'nin kaymakamlıklar, belediyeler ve esnaf odaları tarafından tüm esnaflarımıza dağıtılmasının normalleşme sürecine katkı sağlayacağını söyledi.

ezgcuihwsaa8vxm.jpg

Pandemi sürecinin Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun'da da başarılı bir şekilde yürütüldüğünü belirten Vali Osman Kaymak, kontrollü sosyal hayat sürecinde de rehavete kapılmadan kurallara uymaya ve tedbirli davranmaya devam etmemiz halinde başarıya ulaşacağımızı ifade etti. İllerarası seyahat yasağının kalkmasıyla Samsun'a gelenler dahil olmak üzere tüm 65 yaş üstü vatandaşlar ve Kovid-19 takibi evlerinde yapılanların dışarıya çıkmamaları gerektiğini hatırlatan Vali Kaymak, ilgili kurumlarımızın denetimlerine ek olarak, mahalle sakinleri ve komşularının, uyarılara rağmen ihlal durumunun devam etmesi halinde ilgili birimlerimize bilgi vermelerinin toplum sağlığı için önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu belirtti.

manset-2-002.png

DOLMUŞ SEFERLERİ NORMALLEŞTİ
Samsun İl Pandemi Kurulu Toplantısı Vali Osman Kaymak'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Pandemi Kurulu Üyesi ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Eyüb Güler kurulda alınan kararlarla ilgili açıklama yaparak Samsun'da toplu taşımada hemen tam kapasite çalışmaya başlayabilir. Ayakta da yüzde 50 kapasteyle yolcu alınabilir diyerek, Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'a teşekkür etti. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.