“Nolur dokunun bana” Terme’de

“Nolur dokunun bana” Terme’de
Çarşamba Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin sahneye koyduğu “Nolur dokunun bana” adlı oyun Terme'de gösterime girecek.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro amirliğince Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde oynanan ve büyük beğeni toplayan “Nolur dokunun bana” adlı tiyatro oyunu Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün talebi üzerine 9 Nisan 2010 Cuma günü saat 19.00'da Terme İlçe Halk Eğitim salonunda yeniden sahnelenecek. Bu nedenle oyunu sahneye koyacak Toplum Destekli Polislik Büro görevlileri ve diğer oyuncu kadrosu oyunun provalarına Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde aralıksız çalışmalarını sürdürüyorlar.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği için hazırlanan oyunda Toplum Destekli Büro Amirliği polislerinin de sahne alması ve tiyatro gösterisine amatör tiyatrocuların profesyonel oyuncuları aratmaması da izleyenler tarafından büyük ilgi topluyor. Özellikle polisle vatandaşın birlikte hareket etmesi ve polis vatandaş işbirliğinin pekiştirilmesi amacı ile kurulan TDP Büro Amirliğinin bu tiyatro ile hedefine daha hızlı ulaşmaya başladığı ve halkın kolaylıkla bilinçlendirildiği öğrenildi.

Emin İNAN – ÇARŞAMBA