“N’olur Dokunun Bana” Terme’ de

“N’olur Dokunun Bana” Terme’ de
Emniyet Teşkilatı'nın 165. yıl kutlamaları ve Toplum Destekli Polislik Hizmetlerinin halka daha iyi anlatılması için sahnelenen ve Çarşamba' da izdihama neden olan “N'olur Dokunun bana” simli tiyatro gösterisi Terme' de de halkı coşturdu

“N'olur Dokunun bana” isimli tiyatro gösterisini sahneleyen Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislerin de içinde yer aldığı Belediye tiyatro topluluğunun elemanları hafta sonunda Terme Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda büyük izdihama neden oldu. Tiyatro gösterisine eski Kaymakamı Selami Altınok' ta misafir oldu. Terme' de de büyük bir kalabalığa karşı sergilenen trajik – komik oyunda vatandaşlar kah züldü, kah gülümsedi. Gösteri sonrasında vatandaşlar ile polisler hep birlikte sahnede Toplum Destekli Polislik Hizmetlerini daha iyi anladıklarını ve bundan sonra Polislerle birlikte daha yakın ilişkilerde bulunarak Polis- vatandaş işbirliği ile suç ve suçları önlemede büyük bir farkın yaşatılacağını belirttiler.

TERMELİLERDEN İLGİ GÖRDÜ
Terme Halk Eğitim Merkezi'ndeki N'olur Dokunun Bana adlı tiyatro gösterisine Terme Emniyet Müdürü Yalçın Şensu, Hüseyin Mescit Belediye Başkanı Hüseyin Alemdar, Bazlamaç Belediye Başkanı Mehmet Devranlı, Evci Belediye Başkanı Mustafa Gökçe, Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Kaşif Aksoy ve Zafer Özcan, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Uğur Yıldırım, Çarşamba İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Kadri Özarslan, Baş komiser Mithat Kuzu, Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Baş ve çok sayıda Termeli vatandaşlar katıldı.

LADİK'TE DE SAHNELENECEK
“N'olur Dokunun Bana” adlı tiyatro gösterisinin her geçen gün daha fazla ilçe de illerden rağbet gördüğü ve çoğu Emniyet Müdürlükleri tarafından kendi ilçelerinde ve illerinde de sahnelemek istenildiği öğrenilirken önümüzde ki günlerde bu kararın verileceği öğrenilirken ilk olarak Ladik' te de sahnelenmesinin beklendiği öğrenildi.

Emin İNAN – ÇARŞAMBA