DOĞAN DEMİR MİLLİ DAVET

DOĞAN DEMİR MİLLİ DAVET
Samsunspor'un U15 takımında oynayan 2000 doğumlu defans oyuncusu Doğan Demir, U15 Milli takım kadrosuna çağrıldı.

AĞABEYLERİNDEN SONRA DOĞAN'DA MİLLİ TAKIMDA
Kırmızı beyazlıların gelecek vaadeden genç oyuncusu Doğan'a Milli davet. Doğan Demir,Teknik Direktörlüğünü Şenol Ustaömer'in yaptığı U15 Milli Takımının 14-16 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosuna gidecek. Aday kadroya davet edilen genç oyuncu 14 Ekim 2014 Salı günü saat 13.00'de Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde olacak.

GENÇ OYUNCU RİVA KAMPINA KATILACAK
Başkan Vekili ve Alt yapı sorumlusu Mehmet Bank, A takımdan Doğan Erdoğan ve Furkan Köse'nin milli takım kampında bulunduğunu belirterek," Son olarak U15 takımımızın başarılı oyuncusu Doğan Demir'e de milli davet geldi. Bunun yanı sıra 2001 doğumlu 8 oyuncumuz ise 20-24 ekim tarihlerinde İstanbul Riva'da milli kampına katılacak ve turnuva maçları oynayacaklar.

AMACIMIZ MİLLİ TAKIMA DAHA FAZLA OYUNCU VERMEK
Umut ve Enes'in Milli takıma devamlı çağrıldığını belirten Kırmızı beyazlıların Başkan Vekili ve Alt yapı sorumlusu Mehmet Bank," Umut ve Enes Keleş ise milli takıma devamlı çağrılıyor. Amacımız milli takıma daha fazla oyuncu vermektir. Bu futbolcularımızı yetiştiren ve milli takıma kadar yükselmesini sağlayan hocalarımıza ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.