Yedaş'tan Şehzadelere Jest

Yedaş'tan Şehzadelere Jest
Samsunspor Şehzadeler Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Haliloğlu ve Grup üyeleri Yedaş Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Yedaş Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu Şehzadeler Grubuna Passolig kart konusunda destek vereceklerini belirtti.

ŞEHZADELER'DEN YEDAŞ'A ZİYARET
Samsunspor Şehzadeler Taraftarlar Derneği Yedaş Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nu ziyaret ettiler. Ziyarette Yedaş Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ve Şehzadeler Grubu Başkanı Ali Haliloğlu uzun süre Samsunspor hakkın sohbet ettiler. Yedaş olarak Samsunspor'a taraftarlara her zaman destek olduklarını ve bundan sonrada desteklerinin devam edeceğini belirten Yedaş Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu şunları söyledi;

MÜDÜR TÜRKOĞLUNA TEŞEKKÜR
"Yedaş şirketi olarak spor'un her dalına desteklerimiz devam ediyor. Samsunspor bu Şehrin en büyük markasıdır. Bu anlamda Şehrimizin takımına desteklerimiz her zaman devam edecektir. Şehzadeler Grubu Başkanı Ali Haliloğlu'na ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum." Şehzadeler Grubu Başkanı Ali Haliloğlu ise,"Yedaş Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu Samsunspor'un taraftarların her daima yanında olmuştur. Şehzadeler Grubu adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

SAMSUNSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ
Ziyarette Şehzadeler Grubu Yedaş Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na Samsunspor forması hediye etti. Öte yandan Yedaş Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu Şehzadeler Grubuna Passolig konusunda destek vereceklerini ve atık, polar jestinde bulunacaklarını belirttiler. Ziyaret sonrası ise Şehzadeler Grubu Başkanı ve Üyeleri Müdür Türkoğlu ile hatıra fotoğrafı çekindiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.