İLKADIM’DAN KALİTE YÖNETİM ADIMI

İLKADIM’DAN KALİTE YÖNETİM ADIMI
İlkadım Belediyesi, Uluslararası bir kalite yönetim sistem standardı olan, TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem standartlarının şartlarının karşılanması bu şartların uygulanması, amacıyla sistem kurulum çalışmalarını başlattı.

TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı kapsamında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından İlkadım Belediyesi çalışanlarına yönelik eğitim seminerleri başladı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK, Türk Standartları Enstitüsü Samsun Belgelendirme Müdürü Erol KAYGI ve Belediye Kalite birimi bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası'nda başlayan eğitim seminerinin gerçekleştiği salonu ziyaret eden Başkan Tok, eğitim hakkında bilgi aldı.


İlkadım'da daha etkin bir şekilde hizmet verebilmek ve vatandaşlara sunmak için çalışmaların hız kazandığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Belediye olarak sunduğumuz hizmetlerde, vatandaşlarımızın memnuniyet oranları, talepleri, sunulan hizmetlere dair geri beslemeleri, bizler için büyük önem arz etmektedir. Bu çalışmayı başlatma gayemiz, sahip olduğumuz kaynaklarla ilçemize daha etkin hizmet sunmak amacıyla, verilere dayalı olarak, güçlü ve zayıf yönlerimizi tespit edip, güçlü olduğumuz yönleri daha güçlü nasıl yapabiliriz, zayıf olduğumuz yönlerimizi daha güçlü hale nasıl getirebiliriz ortaya koyup, uygulamaktır. Yine bahse konu standarttın şartlarını karşılamakla kalmayıp, sürekliliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile taçlandırmak istiyoruz. Nihai amacımız Belediyemiz hizmetlerini Dünya standartlarına taşıyabilmek ve halkımıza dünya standartlarında kaliteli ve etkin hizmet verebilmektir. Bu amaçla, daha önce de Asansörlerin Periyodik kontrolü konusunda, iş birliği protokolü imzalamış olduğumuz, Ülkemizin ve Dünyanın en güçlü standart teşkilatlarından olan Türk Standartları Enstitüsü ile birlikte, bir anlamda; Kalite yolculuğu başlatmış bulunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.