İNSAF SINIRI AŞILDI!

İNSAF SINIRI AŞILDI!
Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın istifasını kaleme alan Adnan Bahadır Kar'ın gecesini gündüzüne kattığını ve istifasının istenmesinin insaf sınırını aşan bir olay olduğunu belirtirken, kulübün neden bu halde olduğunu da tüm gerçekleriyle yazdı.

KÖŞESİNE TAŞIDI

Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır Samsunspor'da istifa eden Başkan Emin Kar'ı köşesine taşıdı. Kar'ın istifasını isteyenleri eleştiren Bahadır, 'Hani derler ya bekâra karı boşamak kolaydır, spor taraftarı olup yönetim istifa çığlığı atmak da buna benzer, son haftalarda Samsunspor Kulübü'nün aldığı kötü sonuçlar sonucu taraftarın yönetime karşı istifa etmesi yönünde baskı yapmasını bir yere kadar makul karşılarım ancak Emin Kar gibi bu işe gönül vermiş, gecesini gündüzünü bu işi düşünerek geçirmiş bir insanın istifasını istemek insaf sınırını aşan bir durumdur. Zira zavallı adam bu yüzden sağlığını kaybetmiş bir insan ona yüklenmek yazıktır, günahtır.' dedi.

BUGÜNÜN SORUNU DEĞİL

Samsunspor'da yaşanan sıkıntıların 2002 yılına dayandığını belirten Bahadır, 'Samsunspor konusu 2002 yılında İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin verdiği resmi raporda yaklaşık yirmi milyon dolar civarındaki bir paranın kimler tarafından iç edildiği orada açıkça yazılmış olmasına rağmen kimse olayın üzerine gitmemiş, bırakın olayın üzerine gitmeyi olayı burada kapatabilmek için herkes elinden geleni yapmış, hatta mahkemenin kararı Yargıtay'a dahi gönderilmemiştir' dedi. Kendilerinin haksız yere cezaevine girdiğinde sesini çıkarmayan Taraftarın bugün Emin Kar'ı eleştirmesini değerlendiren Bahadır, 'Emin Kar kadar kafanıza taş düşsün' dedi.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

https://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=9397

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.