HAYIR ÇARŞISI

HAYIR ÇARŞISI
Atakum Belediye Başkanı İshak TaşçıI, Kurban Bayramı öncesi Hayır Çarşısı bünyesinde kullanılmak üzere yeni bir aracın alınarak hizmete sokulduğunu belirtti.

Başkan Taşçı" bu araç sayesinde Kurban Bayramında da vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

İlçelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın en kolay ve güvenilir yolu olarak gördükleri Hayır Çarşısı'nı genişletmek, büyütmek ve Atakum'un merkezden yukarıdaki mahallelerine kadar hitap edecek hale getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı "gıda, yiyecek ve ev eşyası başta olmak üzere yardımseverlerden temin ettiğimiz, belediyemiz imkanları ile aldığımız çeşitli malzemeleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturmak istiyoruz. Bunun için Belediyemiz yanında bulunan Hayır Çarşısı merkezimize ilave olarak, her ay değişik bir mahallemizde bu çarşımızı kurarak yardımları halkımızın ayağına götüreceğiz. Bunun ilk örneğinin Atakentte gerçekleştirdik. Hem o mahalledeki ihtiyaç sahiplerini sevindirdik, hemde çeşitli yardımlarda bulunmak isteyen fakat gerek vakitsizlik gerekse mesafe uzaklığı gibi sebeplerden bize ulaşamayan hayırsever vatandaşlarımıza da yardımcı olduk. dedi.
Yeni araçla Hayır Çarşısının mobil gücünü de artırdığını ifade eden Başkan Taşçı bu sayede hem yapılan yardımların daha hızlı yerlerine ulaştırıldığını, hemde hayırsever vatandaşların verdiği malzemelerin daha kısa sürede toplandığını ifade etti.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı hayır çarşılarını mobil hale getirmek gibi bir projenin olduğunu bunu da yakın zamanda uygulamaya koyacaklarını belirterek" elimizde bir çekici aracımız mevcuttur. Dorse alıp, bunun içine giyecek konulacak şekilde dizayn edeceğiz. İçi giyecek dolu turumuz, ilçemizin en üst mahallelerine kadar giderek, her yeri gezecek ve ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.