'SIRA SAMSUN'DA'

'SIRA SAMSUN'DA'
AK Parti Genel Merkezi'nde görevli bir kişi olduğu iddia edilen 'Başkentçi' kod adlı twitter kullanıcısı“ Sıra Samsun'da…” diyerek..

Samsun siyaseti hakkında değerlendirmelerde bulunurken, 30 Mart Yerel Seçimlerinde yaptığı tahminlerin çoğu doğru çıkmıştı.


TÜLAY BAKIR'A YAŞ ENGELİ
Aslan Karanfil'de 2015'e sıcak bakıyor diyen Başkentçi "Samsun'da Fatih Öztürk, siyaset defterini kapattı. MKYK üyesi Ahmet Demircan ise daha çok Numan Kurtulmuş'a güveniyor. Samsun' da 67 yasındaki mevcut milletvekili Tülay hanım için yaş engeli karşısına çıkacak" diye yazdı.

GALİP ÖZTÜRK İSTEMİYOR
METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün milletvekilliğini istemediğini ifade eden Başkentçi, Galip Öztürk için "Samsun'da Galip Öztürk konuşulsa da kendisi istemiyor. Bakalım kimler Öztürk'ü ikna turuna çıkacak." diyerek Galip Öztürk'ün vekillik istemediğini belirtti.

DÜNDAR'A İZİN YOK
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a izin çıkmadığını belirten Twitter fenomeni Başkentçi "Hüseyin Dündar ismi konuşulsa da Dündar'da aday olamayacak, izin yok" diye yazdı. Başkentçi ayrıca "Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden ismi kulislerde konuşuluyor. Fakat Akif Çağatay ne der?" dedi.

BAŞKAN KÖKTAŞ'IN HEDEFİ
30 Mart Yerel Seçimlerinde Samsun'da 16 ilçeyi alarak büyük başarı gösteren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın tek hedefini yazan Başkentçi "Kongrede aday olamayacak AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş' ın da tek hedefi listede yer almaktır." diye yazdı.

ÇAĞATAY KILIÇ İLK SIRADA
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın liste de 1. sırada görüleceğini yazan Başkentçi isimli kullanıcı "Gençlik ve Spor Bakanı, Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, milletvekili listesinde herhangi bir durum çıkmadığı müddetçe 1.sırada görülüyor" diye yazdı.

YILMAZ'A İZİN ÇIKMAYACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a izin çıkmayacağını belirten Başkentçi "Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz istese de milletvekili olmayı, izin çıkmayacak. Bu konuda yapılan kulisler boşa" diye yazdı. Zübeyde Kahveci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum