MURZİOĞLU OTURUYOR!

MURZİOĞLU OTURUYOR!
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu her fırsatta Samsun'un sanayisi ve ticaretinin geliştiğini belirtirken, kapanan firmalar konusunda ne açıklama yapacağı da merak konusu oldu.

FİRMALAR KAPANIYOR
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu yaptığı açıklamaların genelinde, Samsun'un Ticaret ve Sanayi bakımından geliştiğini belirtirken, TSO'ya bağlı üye sicil kayıtları incelendiğinde, geçen yıla göre kapanan firma sayısında % 32.1 oranında bir artış gözlendi.

MURZİOĞLU AVUTUYOR
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası sicil Kayıtları incelendiğinde 2014 yılının Ocak-Mayıs döneminde kapanan firma sayısının 2013 yılı aynı dönemi baz alındığında %32.1 oranında attı. 2013 Ocak-Mayıs döneminde toplam 439 adet firma kaydı silinirken 2014 yılı aynı dönemde 580 firma kaydı silindi.

ARTIŞ GÖSTERDİ
2013 yılı Ocak-Mayıs döneminde 39 Anonim Şirket, 243 adet Limited Şirket, 150 Adet gerçek kişi ticari işletmesi kapanırken, 2014 yılı aynı döneminde 45 adet Anonim Şirket, 380 adet Limited Şirket, 143 adette gerçek ticari işletme kapanarak, geçen yıla göre artış gösterdi. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum