SAMSUNSPOR ADİLOVİÇ'LE TURLADI

SAMSUNSPOR ADİLOVİÇ'LE TURLADI
Kırmızı beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında Yeni Diyarbakırspor'u Adiloviç'in penaltıdan kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek tur atladı.

Kırmızı beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında Yeni Diyarbakırspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan taraf Samsunspor'du. Sağlı sollu ataklarla maçın hemen başında rakip kalede gol arayan Kırmızı beyazlılar 14. dakika'da kazandığı penaltıyı Adiloviç'le gole çevirdi ve maçta 1-0 öne geçen taraf oldu. Oldukça sert geçen karşılaşmada Yeni Diyarbakırspor'lu 2 oyuncu henüz ilk devrede sarı kartla cezalandırıldılar ve maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.


Maçın ikinci yarısına'da tıpkı ilk yarıda olduğu gibi yine Samsunspor hızlı başladı. Karşılaşmada dakikalar 53'ü gösterdiğinde Hakem Samsunspor lehine bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Adiloviç meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve hem kendisinin hemde takımın ikinci golünü kaydetti. Bu golden sonra oyunu rolantiye alan Kırmızı beyazlılar 62. dakikada Erhan'ın golüne engel olamasa'da mücadeleden 2-1 üstün ayrılan taraf oldu ve son iki sezonun ardından kupada tur atladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.