VALİ ŞAHİN GÖREVİNE BAŞLADI

VALİ ŞAHİN GÖREVİNE BAŞLADI
16 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Samsun Valisi olarak atanan İbrahim Şahin, Samsun Valiliği önünde törenle karşılandı.

PROTOKOL KARŞILADI
Samsun Valiliği görevine başlayan Vali İbrahim Şahin'i Samsun Valilik binası önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcıları Osman Nuri Çobanoğlu, Haluk Şimşek, Mehmet Ali Karatekeli, Dr. Hakan Kubalı, Mehmet Ali Yıldırım, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Hacı Demirezen, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Murat Özer, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve sivil toplum temsilcileri karşıladı.

VALİ ŞAHİN'E ÇİÇEK VERİLDİ
Vali İbrahim Şahin'in, herkesle tek tek tokalaşıp, tanışmasının ardından, Canik Belediyespor Basketbol Takımı'nın altyapı sporcuları Vali Şahin'e çiçek verdi. Daha sonra Protokol üyeleriyle valilik makam odasına geçen Vali İbrahim Şahin, gazetecilerin kısa süreli görüntü almasının ardından görüşmelerine basına kapalı olarak devam etti. Vali Şahin daha sonra vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla birlikte toplantı yaptı. Valilik personeli de, yeni valinin gelişini pencerelerden takip etti.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum