CEMAAT HAMLESİ!

CEMAAT HAMLESİ!
Daha önce İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Cemaate yakınlığı ile bilinen Kimse Yokmu Derneği'ne tahsis edilen binayı Belediyeye tekrar kazandırmıştı.

Başkan Tok'un ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'da hayata geçirdiği yurt projesi ile öğrencileri Cemaat yurtlarında kalmaktan kurtarıyor.

BAŞKAN TOK'UN ÇABALARI
Eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile paralel yapı olarak ifade edilen ve cemaatin yardım derneği olarak bilinen Kimse Yok Mu arasında 3 yıl önce imzalanan protokol, İlkadım Belediye Meclisi tarafından alınan kararla tahsisi iptal edilerek Etüd Merkezi ve Bilgi Evi olarak kullanılması kararı çıkmıştı. Ülke genelinde cemaate tahsis edilen yerlerin iptali ile ilgili çalışmalar yapılırken, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un çabalarıyla bina yeniden belediyenin kullanımına kazandırılmıştı.

TAŞÇI'DAN ÖRNEK PROJE
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın seçimler öncesi yapımı için söz verdiği projelerden bir tanesi olan "öğrenci yurtları yapımı projesi" hayata geçti. Atakum Belediyesi ile Ensar Vakfı'nın ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Atakum'a 150 kişilik yeni yurt yapıldı. Atakum İlçesinde yurt eksikliği olmasından dolayı öğrenciler Cemaat yurtlarında konaklamak zorunda kalırken, yapılan yeni yurt ile öğrencilerin Cemaat yurdu yerine devlet yurdunda kalmaları planlanıyor.Adem Çiçek


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum