Temizliği ile Anılan Bir İlçe Olacağız

Temizliği ile Anılan Bir İlçe Olacağız
Terme Belediyesi temizlik konusunda atak yaptı, ilçenin birçok noktasında detaylı temizlik işlemlerine hız verildi.

Çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Temizliği ile anılan bir ilçe olacağız” Dedi.
Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde hummalı temizlik çalışmaları başladı. İlçe merkezinde bulunan yol kenarları, park, bahçe ve yeşil alanların yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile mezarlık temizleme ve düzenleme çalışmaları hız kazandı.
Vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede yaşamak gibi haklı taleplerine cevap vermek için ekiplerin gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Danacı “Temiz bir Terme için elimizden geleni yapıyoruz. İlçe genelinde yol kenarlarını molozdan ve otlardan temizlemek için çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan eksik kaldığımız yerlerde bizleri uyarması için haber vermeleriniz rica ediyoruz” dedi.
'Temizlik ve Hijyen Hepimiz İçindir'
Yapılacak çalışmalarla çok kısa zaman içerisinde temizliği ile anılan bir ilçe olacaklarına vurgu yapan ve Temiz bir çevrenin bilinçli bir toplumla gerçekleşebileceğini belirten Başkan Kul “Temiz bir toplum için herkesin el, ele vermesi gerekmektedir. Bu anlamda Milli Eğitim başta olmak üzere İlçemizdeki tüm kurumlara büyük roller düşmektedir. Hayata geçireceğimiz projelerle kurumlarla işbirliği halinde çalışmalar yapacağız. Temizlik ve hijyen hepimiz içindir.” Dedi.
Mezarlıklar düzenleniyor
Vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirmeleri ve defin işlemlerini yapabilmeleri için belediye ekipleri tarafından düzenleme çalışmalarının başladığını ve mezarlıkların modern bir görünüme kavuşacağını sözlerine ekleyen Kul "Mezarlıklar her zaman temiz ve düzenli olması gereken yerlerimizdir. Başlattığımız çalışma ile İlçemizde bulunan mezarlığımızı elden geçirerek ve temizliklerini yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemizde bulunan bütün mezarlıklarımıza değişik türlerde ağaçlar dikerek mezarlıklarımızın daha yeşil, daha huzur veren ve düzenli görüntüye kavuşmasını sağlayacağız.” Dedi. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.