Aşk doktoru Mehmet Çoşkundeniz Lovelet’te

Aşk doktoru Mehmet Çoşkundeniz Lovelet’te
Karadeniz Bölgesi'nin en büyük Lovelet Alışveriş Merkezi olma özelliğiyle tüm Karadeniz'i Samsun'un Alışveriş Merkezine çekmeyi başaran Lovelet ziyaretçilerine sürprizlerini sunmaya devam ediyor.

Lovelet Alışveriş Merkezi hizmete girdiği günden itibaren gerçekleştirdiği birbirinden güzel etkinlikleri ve Sosyal sorumluluk projelerinden birine daha destek verdi. Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Samsun Şubesi ile Lovelet Alışveriş merkezinin de destek verdiği '10 ünlü 10 kütüphane ' adı altında bir sosyal sorumluluk projesi ile ziyaretçilerimize keyifli anlar yaşattı.

Aşk doktoru- Aşk romanlarının usta kalemi şair yazar Mehmet Çoşkundeniz'in tek kişilik 'Kadın Haklı Erkek Haklı'stand-up gösterisi Lovelet Alışveriş Merkezi Samsunlu sevenleriyle buluştu. '10 ünlü 10 kütüphane' adı altındaki projede tüm elde edilen gelirin 1. ayağında Samsun / Asarcık ilçesinde yapılacak olan kütüphaneye bağışlandığını belirten Çoşkundeniz Lovelet Alışveriş merkezinde bulunmaktan mutlu olduğunu ve yoğun ilgi karşında oldukça şaşırdığını ifade etti.

İnteraktif bir gösteri yapan Çoşkundeniz seyirci ile karşılıklı konuşarak yaşanılmış olaylar üzerinden gitti. 'Kadın Haklı Beyler Haklı' gösterisinde 5S kuralının ve Aşkın depominin salgılamasının insan üzerindeki etkilerinden bahsetti. Karşılıklı ilişki kavgalarında aslında her iki tarafında kendi açısından haklı olduğunu ve ortak bir bakışın olmadığını belirtirken gösterinin sonunda Aşkın gerçekten ne olduğunu hepbirlikte öğrendiğimizden söz etti. Leyla Asan






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.