ŞEHZADELERDEN BİR İLK

ŞEHZADELERDEN BİR İLK
Samsunspor Şehzadeler Taraftarlar Derneği Türkiyede bir ilke imza atarak Üyelerinin tüm Passolig masraflarını karşılıyor. Bu uygulama sonrası Şehir tarafı kale arkasına bir hayli rehavet olması bekleniyor.

TÜRKİYE'DE BİR İLK
Kırmızı beyaz renklere gönül veren Samsunspor Şehzadeler Taraftarlar Derneği Türkiye'de bir ilke imza atarak tüm Gruplara örnek oldular. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu sezon uygulamaya sokulan Passolig kartlı giriş sisteminin ardından Şehzadeler Taraftarlar Derneği yetkilileri Gruplarına üye olan tüm taraftarların Passolig kartı masraflarını karşılama kararı aldı. Bu gelişmeler ardından dün gişelerde uzun kuyruklar oluştu.


HEP DESTEK TAM DESTEK
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şehzadeler Grubu Başakanı Ali Haliloğlu,"Altınbilek Otomotiv Sahibi Cihan Kol ve Tekstil Port Giyim Sahibi Gürkan Çavuşoğlu'na verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye'de bir ilke imza attık ve üylerimizin Passolig kartı masraflarını biz karşılıyoruz. Boluspor karşılaşmasında tüm Şehzadeler ailesi olarak tribündeki yerimizi alacağız ve takımımıza 90 dakika destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.