BAHADIR'DAN ÇİFTE SALVO

BAHADIR'DAN ÇİFTE SALVO
DENGE Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adnan Bahadır gündemi değerlendirdi.

Samsun kamuoyunda geniş yer bulan su sorununa değinen Bahadır bu kona Valiliğin açıklama yapmasının doğru olacağını belirtirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın açıklamalarını da sert bir dille eleştirdi.


'TEK SORUMLU VALİDİR'
Yazdığı köşe yazıları büyük ilgi ile okunan DENGE Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, yine çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Valiliğin Çakmak Barajında ki suyu, Baraj alttan kaçırıyor diye boşalttığını belirten Bahadır " Su boşaltılmasına boşaltıldı ancak barajda en ufak bir sorun olmadığı, sorunun tamamen zeminden kaynaklandığı ortaya çıktı, bunun neticesinde ne oldu? derseniz, boşaltılan Barajın tekrar dolması için beklenen yağmurlar yağmadığı için Baraj dolmadı ve şehir susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Burada tek sorumlu şehrin Valisidir, şayet o talimat vermeseydi Baraj boşalmazdı" dedi.

'NE CEVAP VERECEK'
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Çarşambalılar Derneğinde yaptığı açıklamaları eleştiren Bahadır, Başkan Yılmaz'ın Samsun Şehrinin geliştiğini söylemesine anlam veremediğini belirterek " Allah rızası için söyler misiniz Vezir Hazretlerinin bu söylediklerinde Belediyecilik adına en ufak bir icraat var mı? Merkezi Hükümet yapmış O'da havasını atıyor, Büyükşehir yasasının değişmesinin ardından ilçelerin de katılmasıyla birlikte nerdeyse küçük bir Devlet kadar coğrafyaya sahip olan Samsun şehrinin, son altı ayda durumu nedir? diye bir sorsak acaba ne cevap verecek merak ediyorum" dedi.

Adnan Bahadır'ın köşesi yazası için tıklayınız

https://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=9313

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.